st 13.2.2019
Aktuální zprávy

Baník pokračuje v prodeji jarních permanentek

I nadále trvá prodej jarních permanentek za výhodnou cenu. Fanoušci, kteří chtějí mít jistotu svého místa i pro atraktivní duely, které se na jaře budou na městském stadionu hrát a hrozí jejich vyprodání, mají stále šanci zakoupit si jarní permici. Baník zdůrazňuje, že je platná i pro utkání nadstavbové části.

Spuštění prodeje jarních permanentek se setkalo s úspěchem. Klub jich vydal již více než 500. V součtu s celoročními permanentkami, jichž Baník pro tuto sezonu vydal přes sedm tisíc, to znamená, že v současné době eviduje klub více než 7500 držitelů permanentek. "Je to číslo, se kterým můžeme být rozhodně spokojeni," uvedl Martin Rak, obchodní a marketingový ředitel Baníku Ostrava. "Na druhou stranu očekáváme, že se tento počet ještě zvýší, protože se stále jedná o velice lukrativní artikl. Na jaře nás čeká ještě několik domácích utkání včetně derby s Opavou, u něhož očekáváme, že bude vyprodáno. Navíc všichni věříme, že uhájíme pozici v elitní šestce, což by znamenalo, že se i na jaře dočkáme atraktivních domácích zápasů s těmi nejsilnějšími tuzemskými soupeři," řekl Martin Rak.

Majitelé permanentek, tedy i těch jarních, kteří při jejich nákupu odevzdají své kontaktní údaje, jsou automaticky zařazeni do slosování o postup do poločasové hry, kdy trojice vybraných permanentkářů hraje o tři ceny. V pauze utkání s Libercem se bude hrát o dva lístky na bundesligový zájezd (utkání Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen; věnovala společnost FOTBALTOUR.CZ), o Toyotu na víkend (věnuje společnost Autobond Group,a.s.) a o podepsaný dres Baníku Ostrava (věnuje Fanshop Baníku Ostrava).

CENY JARNÍ PERMANENTKY:

Sektor A: 1390 Kč

Sektory B,C,D: 990 Kč

Děti od 6 do 15 let: 290 Kč

ZTP: sleva 50 %  

77
Gigli
Ndefe
17
Michal
Frydrych
28
Filip
Kubala
11
Eldar
Šehić
24
Jan
Juroška
19
David
Lischka
5
Jiří
Boula
0
Paixao da Silva
Ewerton
15
Patrick
Kpozo
9
David
Buchta
10
Matěj
Šín
7
Karel
Pojezný
13
Samuel
Grygar
29
Ladislav
Takács
26
Filip
Blažek
30
Jiří
Letáček
21
Jiří
Klíma
35
Jakub
Markovič
20
Abdullahi
Tanko
12
Tomáš
Rigo
4
Robert
Mišković