čt 24.11.2022
Aktuální zprávy

Šance pro fanoušky! Leťte s námi do Turecka!

Baník připravuje velmi lukrativní benefit držitelům Karty FCB od ČSOB. Všichni totiž budou mít šanci dostat se s Baníkem na část lednového herního soustředění v Turecku. Podaří se to třem šťastlivcům!

ČSOB bude ve spolupráci s Baníkem tyto tři šťastné držitele Karty FCB losovat 9. prosince, a to ze všech jejích držitelů. I z těch, kteří si Kartu FCB u ČSOB stačí pořídit do 6. prosince.

Pokud ještě překrásnou platební Kartu FCB s velkým vyobrazeným znakem Baníku Ostrava nemáte, o důvod víc si ji nyní pořídit. Jste-li klienty ČSOB, postačí požádat o výměnu karty, nemáte-li dosud účet u ČSOB zaveden, učiňte tak a o platební Kartu FCB si rovnou požádejte. Pokud tak učiníte online prostřednictvím odkazu níže, získáte navíc bonus ve výši 1000 korun

https://bit.ly/chci-kartuFCB

Všichni držitelé Karty FCB, s níž je opravdu hrdost platit, budou 9. prosince zařazeni do slosování o 4 dny (3 noci) strávené na lednovém herním soustředění v Turecku. V jeho rámci budou tři šťastní vylosovaní držitelé karty FCB přítomni na tréninku Baníku, na jednom přípravném utkání a budou mít možnost se s hráči setkat i v hotelu.

Chcete-li se zúčastnit této speciální akce Baníku, pořiďte si u ČSOB včas, platební Kartu FCB a budete mít šanci!

Upozorňujeme, že finální délka pobytu se může lehce změnit v závislosti na aktuální dostupnost letenek.

7
Karel
Pojezný
30
Jiří
Letáček
9
David
Buchta
29
Ladislav
Takács
15
Patrick
Kpozo
4
Robert
Mišković
26
Filip
Blažek
24
Jan
Juroška
20
Abdullahi
Tanko
12
Tomáš
Rigo
0
Paixao da Silva
Ewerton
28
Filip
Kubala
17
Michal
Frydrych
13
Samuel
Grygar
10
Matěj
Šín
11
Eldar
Šehić
21
Jiří
Klíma
77
Gigli
Ndefe
19
David
Lischka
5
Jiří
Boula
35
Jakub
Markovič