po 5.3.2018
JUN

Juniorka válí - Brno zdolala 2:0

Juniorka je na jaře při chuti. Baník dnes porazil na umělé trávě Městského stadionu Brno 2:0 a ve třech jarních zápasech získal už sedm bodů. Svěřenci Daniela Tchuře díky gólům Lukáše Kani a Matěje Helešice poskočili už na třetí místo tabulky východní skupiny.

Z výrazné převahy v první půli Baník vytěžil pouze nejhubenější profit. Dendis krásnou ránu z dálky opřel jen do tyče, ale v 32. minutě narýsoval a načasoval ideální pas za brněnskou obranu do běhu Kaniovi, který míč posunul podél brankáře do sítě.

I druhá půle začala tutovkou domácích, ale Mládek přestřelil. A stejně záhy na opačné straně trávníku se svou příležitostí naložil hostující Zikl. Zápas definitivně rozřešil v 72. minutě Matěj Helešic, který z malého vápna do prázdné branky doťuknul přihrávku střídajícího Zajíčka.

Ohlasy k utkání

DANIEL TCHUŘ: „Těší mě, že jsme to zvládli. První poločas byl z naší strany velmi slušný. To, co jsme si řekli, kluci plnili a fungovalo to. Brno jsme do ničeho nepustili. Naopak jsme zase nedokázali dohrát některé situace. Na začátku druhého poločasu jsme trochu vypadli ze hry, přesto jsme Mládkem měli stoprocentní šanci. Kdyby ji proměnil, mohl být zápas zase klidnější. S druhým poločasem už jsem v některých pasážích hry tak spokojen nebyl, přesto jsme samozřejmě rádi, že máme další tři body.“

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Martin Šustr90000

Informace o utkání

5.
pondělí
března
Baník VS Brno
Juniorská liga

Statistiky

Poločas: 1:0
Branky: 32. Kania, 72. Helešic. Rozhodčí: Machálek – Kotík, Caletka. ŽK: Bolf – Sedlmajer.
Diváci: 50

Sestavy

Baník

Šustr – Stáňa, Šindelář, Azackij, Lehnert – Kania (36. Hejl), Dendis, Rizvanov (70. Kubík), Helešic – Mládek (60. Zajíček), Bolf.

Brno

Floder – Zukal, Černín, Hykš, Sedlmajer, Holman (46. Kvych), Vintr (46. Kříž), Kroutil (72. Sedlák), Zikl, Šustr, Ashiru.
13
Samuel
Grygar
26
Filip
Blažek
30
Jiří
Letáček
4
Robert
Mišković
77
Gigli
Ndefe
0
Paixao da Silva
Ewerton
28
Filip
Kubala
7
Karel
Pojezný
29
Ladislav
Takács
5
Jiří
Boula
17
Michal
Frydrych
11
Eldar
Šehić
21
Jiří
Klíma
24
Jan
Juroška
15
Patrick
Kpozo
9
David
Buchta
10
Matěj
Šín
35
Jakub
Markovič
20
Abdullahi
Tanko
12
Tomáš
Rigo
19
David
Lischka