út 11.9.2018
A-tým

Velká autogramiáda přilákala masy

Velká autogramiáda Baníku snad ještě předčila očekávání. Pro podpisy hráčů a realizačního týmu si v úterý do nákupního centra Forum Nová Karolina dorazily více než dvě tisícovky fanoušků!

Program, který se nakonec protáhl na víc než tři hodiny, byl zahájen přibližně v 17:30 příjezdem klubového autokaru s takřka kompletním týmem na palubě na otevřené prostranství před Novou Karolinou. To už se ale dlouhý had čekatelů vlnil z prvního patra galerie až do přízemí a bylo jasné, že fotbalisty s fixy v rukou čeká po dvoufázovém tréninku ještě třetí perná šichta.

Žádosti fanoušků o fotky a podpisy nebraly konce, hráči se vydrželi podepisovat přes tři hodiny, během kterých rozdali přes dvacet tisíc kartiček. „Tak obrovský zájem jsem opravdu ani nečekal, ale potvrdilo se, že tak nadšené fanoušky žádný klub u nás nemá. Byla to příjemná akce a doufám, že v pondělí se všichni sejdeme znovu, tentokrát na Městském stadionu při utkání se Spartou,“ řekl kapitán Milan Baroš.

Dlouhé čekání na vstup do koridoru se stolečky hráčů si návštěvníci mohli krátit sledováním předtočených rozhovorů s hráči či baníkovských gólů z této sezony na obří projekci nebo poslechem živých moderovaných rozhovorů s osobnostmi baníkovské historie Rostislavem Vojáčkem, Luďkem Mikloškem, Václavem Daňkem a Radkem Slončíkem, kteří byli čestnými hosty večera.

„Nestačím se divit, kolik lidí přišlo. Je to úžasné a jen se potvrdilo, jakým fenoménem je Baník v Ostravě,“ prohlásil trenér Bohumil Páník.

21
Jiří
Klíma
9
David
Buchta
28
Filip
Kubala
20
Abdullahi
Tanko
19
David
Lischka
10
Matěj
Šín
24
Jan
Juroška
26
Filip
Blažek
4
Robert
Mišković
11
Eldar
Šehić
0
Paixao da Silva
Ewerton
77
Gigli
Ndefe
17
Michal
Frydrych
35
Jakub
Markovič
7
Karel
Pojezný
29
Ladislav
Takács
12
Tomáš
Rigo
5
Jiří
Boula
30
Jiří
Letáček
13
Samuel
Grygar
15
Patrick
Kpozo