čt 6.9.2018
A-tým

Baník si zahraje s Vítkovicemi

Přípravný zápas s druholigovými Vítkovicemi sehraje Baník Ostrava v pátek v Čeladné. Utkání je vyvrcholením čtyřdenního soustředění, které Baník v Beskydech absolvuje. Zápas má výkop v 11 hodin.

Trenér Bohumil Páník vidí hned několik pozitiv na skutečnosti, že si Baník zahraje právě s Vítkovicemi. „Zaprvé se jedná o tým, který je aktuálně v zajímavé formě. Vítkovice si vedou ve druhé lize velmi dobře,“ upozornil Bohumil Páník na skutečnost, že spoluuživatel městského stadionu se aktuálně těší osmé příčce druholigové tabulky. Což je příjemné překvapení. „Zadruhé to mají Vítkovice do Čeladné kousek a zatřetí je to tým, v němž máme několik hráčů na hostování a pro mě bude velice užitečné vidět je v akci,“ pravil trenér Baníku.

Zdravotní stav týmu označil Bohumil Páník za relativně uspokojivý. „Všichni zdraví hráči do utkání zasáhnou, což je pro udržení herního rytmu velmi dobře,“ dodal ostravský kouč.

Utkání začíná v 11 hodin, jeho pořadatelem je klub z Čeladné, takže permanentní vstupenky pro tento duel platit nemohou.

13
Samuel
Grygar
26
Filip
Blažek
29
Ladislav
Takács
0
Paixao da Silva
Ewerton
20
Abdullahi
Tanko
15
Patrick
Kpozo
11
Eldar
Šehić
9
David
Buchta
7
Karel
Pojezný
35
Jakub
Markovič
21
Jiří
Klíma
17
Michal
Frydrych
19
David
Lischka
24
Jan
Juroška
4
Robert
Mišković
28
Filip
Kubala
77
Gigli
Ndefe
12
Tomáš
Rigo
30
Jiří
Letáček
10
Matěj
Šín
5
Jiří
Boula