út 7.5.2024
Aktuální zprávy

Elitní trenérská konference už ve středu

Elitní trenérská konference určená jak členům Unie českých fotbalových trenérů, tak také zájemcům z řad široké veřejnosti, startuje už ve středu 8. května od 9:00 na Bazalech. A stejně jako loni a předloni bude mít exkluzivní obsah v podobě účasti renomovaných trenérů. Přednášet bude například José Ramón Collado, šéftrenér mládeže FC Sevilla.

Už potřetí pořádá Baník, respektive jeho Akademie velmi prestižní trenérskou konferenci. Té loňské se v roli přednášejících zúčastnili kromě jiných také trenéři z West Hamu United či 1. FC Norimberk. Ve středu bude na Bazalech jedním z hlavních taháků přednáška José Ramóna Collada z FC Sevilla, přednášet budou také trenéři českých mládežnických reprezentací, o důležitosti životosprávy v životě sportovce bude hovořit Doc. PhDR. Lukáš Cipryan PH.D. 
"Musím ocenit tuto aktivitu Baníku Ostrava, FAČR si váží každé spolupráce s kluby, které se aktivně snaží pozitivně ovlivňovat úroveň trenérského vzdělání a kultury," uvedl na konto konání ostravské trenérské konference Martin Vlk, šéf úseku trenérů a vzdělávání FAČR. "Líbí se mi, že tato konference přináší kombinaci informací a pohledů na fotbal a trenérskou práci  jak ze zahraničí, tak z tuzemska. To je ideální kombinace," doplnil Martin Vlk.

Veškeré podrobné informace pro zájemce o účast na této konferenci včetně přesného programu naleznete zde.

15
Patrick
Kpozo
12
Tomáš
Rigo
30
Jiří
Letáček
35
Jakub
Markovič
13
Samuel
Grygar
0
Paixao da Silva
Ewerton
17
Michal
Frydrych
20
Abdullahi
Tanko
21
Jiří
Klíma
19
David
Lischka
28
Filip
Kubala
10
Matěj
Šín
26
Filip
Blažek
24
Jan
Juroška
5
Jiří
Boula
4
Robert
Mišković
77
Gigli
Ndefe
9
David
Buchta
11
Eldar
Šehić
7
Karel
Pojezný
29
Ladislav
Takács